glava3

Izdelava Spletnih strani

Dobro narejena podoba spletnih strani ustvari harmonijo barv, slik in vsebine.

Izdelava spletnih strani je v našem podjetju skrbno načrtovana in temelji na celoviti predstavitvi na svetovnem spletu. Rezultati našega dela so unikatne in vaši podobi podjetja prilagojene, pregledne, uporabne in učinkovite spletne strani, ki vam bodo v pomoč pri predstavitvi vašega podjetja, organizacije, zavoda in storitev, izdelkov, ter informacij, ki jih želite ponuditi vašim obiskovalcem. Vaša spletna stran bo izpolnjevala ključno nalogo predstavitve na spletu, ki je vedno na dosegu, vse dni v letu in tako omogočala komuniciranje s ciljno skupino.

 

SPLETNA TRGOVINA

Najpomembnejši stik med spletnim kupcem in prodajalcem je vstop v spletno trgovino, saj ima prodajalec le nekaj sekund časa, da pritegne pozornost kupca.

Poleg grafične podobe je pomembno, da na vstopni strani izpostavimo aktualno ponudbo, ki jo podkrepimo z akcijskimi cenami. Navigacijska struktura in sestava morata biti pregledni in prijazni za uporabnika.

Spletna trgovina v zadnjih letih vse bolj narašča in v marsikaterem področju že presega promet klasičnih
trgovin. Posledično se vedno več podjetij usmerja na prodajo preko svetovnega spleta, saj so stroški spletne trgovine običajno veliko nižji od stroškov klasičnih trgovin.

 

OBLIKOVNA PODOBA SPLETNIH STRANI

Z obiskom spletne strani uporabnik najprej zazna njeno OBLIKOVNO PODOBO.
Najboljša oblikovna podoba je preprosta in nima nepotrebnih oz. odvečnih elementov. Dobro narejena podoba ustvari harmonijo barv, slik in vsebine.

 

VSEBINA SPLETNIH STRANI

Najpomembnejša komponenta spletne predstavitve je VSEBINA, ki mora biti slovnično pravilna, rezumljiva in jedrnata, pregledna, ažurna, verodostojna in seveda uporabna.
Zavedati se moramo, da za spletno vsebino obstajajo drugačna pravila branja in pisanja, kot v tiskanih oblikah. Branje z zaslona je namreč počasnejše in veliko bolj naporno za oči, kot branje natisnjenega besedila.


TEHNOLOGIJA SPLETNIH STRANI

TEHNOLOGIJA je prav tako pomemben dejavnik, saj se morajo spletna stran naložiti hitro.
Zato morajo biti vsi elementi (teksti, grafika, slike) optimizirani in objavljeni v ustreznem formatu. Zgornja meja sprejemljivosti nalaganja vstopne strani je 10 sek., za tekstovne podstrani pa 2 sek. Spletna stran mora biti naložena na hitrih, varnih in zanesljivih strežnikih.

 

INTERAKCIJA SPLETNIH STRANI

INTERAKCIJO izkoriščajo dobro narejene spletne strani, saj omogočajo dvosmerno komunikacijo med spletno stranjo in njenim obiskovalcem.
S pomočjo aplikacij in obrazcev (nagradne igre, ankete, forumi …), omogočajo obiskovalcem aktivno vlogo na spletni strani, podjetje pa lahko učinkovito komunicira s svojimi strankami in khrati gradi z njimi določene odnose.
  

NAVIGACIJA SPLETNIH STRANI

NAVIGACIJA omogoča hitro, pregledno in preprosto iskanje informacij na spletni strani.
Spletne strani morajo biti načrtovane in opremljene tako, da uporabnik lahko v vaskem trenutku ve, na kateri strani se nahaja in kje znotraj strukture strani se nahaja (stran, podstran). Strani z obširno vsebino morajo na vidnem mestu vključevati iskalnik na strani, s katerim bo uporabnik lažje in hitreje našel iskano informacijo.

UPORABNOST SPLETNIH STRANI

UPORABNOST spletnih strani pomeni, da uporabnik dobi informacijo, zaradi katere je spletno stran obiskal, do nje pa mora priti hitro in brez težav.
Stopnja uporabnosti strani je odvisna predvsem od kakovosti vsebine, logične in preproste navigacije, od hitrosti nalaganja strani, od časa, ki ga uporabnik potrebuje, da najde informacijo, ki jo želi, načina prikazovanja vsebine, učinkovite uporabe, zagotavljanja podpore uporabniku …Uporabnik in njegova izkušnja sta najpomembnejši kriterij pri oblikovanju spletnih strani!

 

TRŽENJE SPLETNIH STRANI

TRŽENJE je ključ do uspeha, saj je še tako dobro oblikovana in pregledna stran žal neuporabna in brez vrednosti, če ni obiskana! Spletno stran je potrebno vpisati v vse najpomembnejše svetovne in slovenske spletne iskalnike in imenike.
Priporočljivo je oglaševanje v tradicionalnih medijih in na internetu z BANNERJI - PASICAMI, OGLAŠEVANJE PO KLJUČNIH BESEDAH … Število obiskovalcev, minute, ki jih uporabniki prebijejo na spletni strani in njihova aktivnost na straneh, so realni pokazatelji tega, kako priljubljena in obiskana je spletna stran. Zato poskrbimo, da bo spletna stran informativna, atraktivna in všečna s preprosto navigacijo in hitrim nalaganjen strani.

 

Kontakt

Mandu d.o.o.

 

Gradnikova 105

 

4240 Radovljica 

 

051 338 838  

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.